Berlaarse Boodschappen

Fris Webdesign

Bij Fris Webdesign uit Berlare krijg je persoonlijke begeleiding bij het aanpassen van je website. Dit betekent dat je zelf eenvoudig alle pagina’s, teksten en foto’s kan wijzigen zonder afhankelijk te zijn van iemand anders. En het beste is dat je onbeperkt begeleiding krijgt zonder meerkost!

Daarnaast helpt Fris Webdesign je om hoog te scoren in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. En dit hoeft helemaal niet enkel voor de grote spelers te zijn. Samen bekijken ze met jou hoe je enkele slimme trucjes kan toepassen om toch op de eerste pagina van de zoekresultaten te belanden.

Bij Fris Webdesign begrijpen ze dat een website betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom zijn de prijzen bewust tot het minimum gehouden. Bovendien bieden ze verschillende formules aan waardoor er voor iedereen een oplossing mogelijk is zonder hiervoor grote bedragen te moeten betalen.

Ben je een kleine of startende ondernemer met beperkte budgetten en weinig tijd? Dan ben je bij Fris Webdesign aan het juiste adres. Met 20 jaar ervaring als handelaar met een kleine onderneming kent Fris Webdesign alle noden als geen ander. Ze helpen jou met betaalbare tarieven, zelf een eerste voorstel uit te werken qua layout & teksten en je krijgt op basis van een nieuwe op maat gemaakte website, voor jou een 1-op-1 opleiding.

Heb je als drukke ondernemer weinig tijd om een perfecte website te creëren? Geen probleem, Fris Webdesign neemt deze zorgen graag uit handen. Door middel van een gesprek of bulletpoints kan Fris Webdesign voorbeeldteksten schrijven en een layoutvoorstel doen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het zelf creëren van de perfecte website.

Bij Fris Webdesign krijg je een website in eigen beheer zonder dat je zelf een expert hoeft te zijn. Ze bieden een eenvoudige interface, geven 1-op-1 opleiding en je krijgt onbeperkte begeleiding zonder meerkost. Zo combineer je het voordeel van een eigen beheerde website, zonder zelf de nodige expertise te moeten opdoen.

Door de ruime ervaring van Fris Webdesign worden de nieuwste technieken ingezet om jouw website snel te laten scoren op de eerste pagina van Google. Dit betekent dat jouw website snel nieuwe klanten aantrekt. Wil je graag een demo? Leg dan snel een vrijblijvende afspraak vast.

Bij Fris Webdesign begrijpen ze dat elke euro telt voor kleine ondernemers. Daarom bieden ze betaalbare websites aan die passen bij jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een meer geavanceerde webshop of blog, ze zorgen ervoor dat het past binnen jouw budget. Bovendien bieden ze een flexibele rentingformule aan zodat je geen grote investering hoeft te doen.

In de kijker:

Tijdelijk 3 maanden gratis hosting bij het bestellen van een nieuwe website, bij het vermelden van code “korting-berlare”

Contact

Loereveldstraat 7a, Overmere
+32 495 60 03 29

Linkedin

Instagram

Twitter

Openingsuren

Maandag – Zaterdag: 10-20u

Contacteer ondernemer